Bostadsrätter

Bostadsrätter

Bostadsrätter till salu

Vimmerby Mässhallar AB säljer tre bostadsrätter i Föreningen Lövkojan i Vimmerby.

Lägenheterna är alla 2 rum och kök i en öppen planlösning, 74 kvadratmeter och ligger på andra våningen i fastigheten. Utsikten är en utav Vimmerbys bästa, då fastigheten är högt belägen i centrala Vimmerby med gångavstånd till mataffär (350 m), bensinstation (1300 m), torget (920 m), resecentrum (900 m). 

Lägenheterna ligger i prisspannet 1 790 000-1 920 000kr och månadsavgiften är på 3 800kr/månad. Lägenheterna är exklusivt inredda med materialval från kända varumärken så som Marbodal (kök), Svedbergs (badrum), Golvabia (kakel/klinker), trägolv, fönster och dörrar (Elitfönster). Varje lägenhet har en stor balkong (12 kvm), med glas räcke för att optimera den fina utsikten.

Bostadsrättföreningen är mycket välmående och lågt belånad. Har redan år 2 en soliditet på 75 %.

Huset är ett lågenergihus med installerade solcellspaneler på taket och genom att optimera energiförbrukning och producera förnybar energi bidrar Lövkojan till en mer hållbar framtid och tar ett grönt steg framåt. Detta ger också en god ekonomi till föreningen.

 

För mer information se hemsidan och för att ta del av den senaste årsredovisningen.

https://www.brf-lovkojan.se/

 

För information om försäljning

Kontakta Cecilia på 070-37 177 07 eller cecilia@hotellronja.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår